Μάθε βασικές πληροφορίες
για την πόλη του Sunderland


Πανεπιστήμιο του Sunderland Photo Gallery

H πόλη του Sunderland

See it Do It - Sunderland

Welcome to our city by the sea

H πόλη του Sunderland, στη ΒΑ ακτή της Αγγλίας, είναι ένα ζωντανό και ακμάζον μέρος για να ζήσετε και να εργαστείτε. Με πάνω από 300.000 κατοίκους είναι η μεγαλύτερη πόλη ανάμεσα στη Leeds και το Εδιμβούργο. Το Sunderland είναι ένα σημαντικό κέντρο για την μηχανική αυτοκινητοβιομηχανία και η Nissan έχει το πιο παραγωγικό του εργοστάσιο εκεί. Άλλες μεγάλες εταιρίες, συμπεριλαμβανομένων των Nike, Royal & SunAlliance και London Electricity, έχουν τη βάση τους στην πόλη.

Η πόλη έχει αναπτύξει ακόμα μια σημαντική πείρα στην τηλεματική για την εκμετάλλευση των ευκαιριών στην εποχή της πληροφορίας. Πρόσφατα ονομάστηκε μία από τις 7 πιο “IT inteligent” πόλεις του κόσμου.


From beautiful beaches and countryside, to theatres, museums and galleries

To Sunderland είναι μια από τις λίγες παραθαλάσσιες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο που διαθέτουν μαρίνα είτε για θαλάσσια σπόρ είτε για παραθαλάσσιο περίπατο στα μονοπάτια. Η ταχεία διέλευση του σιδηροδρομικού συστήματος των Tyne και Wear είναι γρήγορη και εύκολη για τους σπουδαστές του πανεπιστημίου να την χρησιμοποιούν και να ταξιδεύουν στην πόλη αλλά και σε άλλα μέρη των γύρω περιοχών. Μερικές από τις πιο όμορφες υπαίθριες περιοχές της Βόρειας Αγγλίας είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες από την πόλη.

Το κέντρο της πόλης έχει πανέμορφα δημόσια πάρκα, αποκατεστημένα ιστορικά κτίρια και μια πρώτης τάξεως, μοντέρνα, περιοχή με καταστήματα.

Sunderland is a welcoming city!

Υπάρχουν πολλά κτίρια ορόσημο, συμπεριλαμβανομένου του Σταδίου του Φωτός – το σπίτι του Ποδοσφαιρικού Ομίλου της Sunderland – αλλά και της πανεπιστημιούπολης στις όχθες του ποταμού στο St Peters. Εκεί υπάρχει και το αξιοθαύμαστο National Glass Center, το οποίο γιορτάζει την εκπληκτική παράδοση του Sunderland στην υαλουργία, η οποία αριθμεί 1.300 χρόνια. Η φημισμένη διδασκαλία και έρευνα στην κεραμική και την υαλουργία του πανεπιστημίου έχει ως βάση το National Glass Center.

Οι άνθρωποι του Sunderland είναι γνωστοί για την φιλοξενία και τη ζεστασιά τους, έτσι οι σπουδαστές μας αισθάνονται πολύ γρήγορα σαν στο σπίτι τους και παίρνουν μέρος και στη ζωή μιας πόλης με ισχυρό αίσθημα κοινωνικότητας. Το πανεπιστήμιο ασχολείται με όλες τις τιμές της κοινωνικής ζωής – από τον αθλητισμό και την αναψυχή μέχρι την οικονομική και περιβαλλοντική ανάπλαση.

Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

Δείτε μερικά Facts για την πόλη του Sunderland

Για σπουδές στην Αγγλία... σκέψου Sunderland!

Μάθε περισσότερα

Photo Gallery

  • Ολες

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Ceremony Crete 2019

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χαλέπας 12 Μασταμπάς, Ηράκλειο Κρήτης 713 05, Ελλάδα

Your message has been sent. Thank you!