Βρες την εστία
που ταιριάζει στις ανάγκες σου!


Πανεπιστήμιο του Sunderland Photo Gallery

Στέγαση

Moving away from home, your bags and saying goodbye to your loved ones isn't an ending, it’s a new beginning.

'Moving in'. University begins.

Τα καταλύματα μας είναι σύγχρονα, άνετα, αυτόνομα με πρόσβαση στο Internet και με ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρουμε ακόμα και καταλύματα για ζευγάρια και οικογένειες (ιδιαίτερα επωφελές για τους μεταπτυχιακούς σπουδαστές και τους σπουδαστές για έρευνα), για σπουδαστές που κάνουν την πρακτική τους αλλά και για καλοκαιρινούς και short-term σπουδαστές. Καλωσορίζουμε επίσης και τους σπουδαστές που έχουν φύγει και επιστρέφουν!

Ζώντας στα καταλύματα του Πανεπιστημίου σίγουρα θα ενισχύσει την εμπειρία σας ως φοιτητές. Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη σάς παρέχονται άριστες ευκαιρίες τις οποίες δύσκολα συναντούν άλλοι.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής ...
Κλείσε την φοιτητική σου εστία και πάρε έκπτωση £600

Επικοινώνησε μαζί μας τώρα

H “Φοιτητική σας Ζωή” ξεκινά εδώ!

Το Πανεπιστήμιο του Sunderland διαθέτει 4 εστίες ιδιόκτητες. Όλες οι εστίες χωρίζονται σε διαμερίσματα τα οποία περιέχουν 5 με 6 δωμάτια. Oι φοιτητές μοιράζονται εξοπλισμένη κουζίνα καθώς και καθιστικό, WC, μπάνιο ή μπορεί να επιλέξουν και εστία με προσωικό μπάνιο.

Υπάρχει 24/7 reception καθώς και εγκαταστάσεις πλυντηρίων. Μέσα στη τιμή του ενοικίου συμπεριλαμβάνεται internet, ηλεκτρικό, θέρμανση, νερό καθώς και εβδομαδιαία καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων. Ο φοιτητής είναι υπεύθυνος για τη καθαριότητα του δωματίου του. Οι φοιτητές μένοντας σε εστία του Πανεπιστημίου έχουν ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων, 24ωρο δίκτυο στήριξης κατοικίας για οτιδήποτε συμβεί καθώς και ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης.

Πληρωμές

Οι πληρωμές γίνονται σε 3 δόσεις για όλους τους Ευρωπαίους φοιτητές (*εξαιρείται το Forge U Student Village). Σε περίπτωση που επιθυμεί περισσότερες δόσεις για οικονομικούς λόγους θα πρέπει ο φοιτητής να έρθει σε συνεννόηση με το γραφείο της εστίας. Τέλος είναι καλό να τονίσουμε ότι δεν χρειάζεται κάποιος εγγυητής για τη διαμονή σε εστία του Πανεπιστήμιου.

  • Clanny House από £77.79
  • Panns Bank από £78.95
  • Scotia Quey από £95.50
  • The Forge U Student Village από £82.00

Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία επισκεφθείτε το παρακάτω Link.

Για σπουδές στην Αγγλία... σκέψου Sunderland!

Μάθε περισσότερα

Photo Gallery

  • Ολες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Εστίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χαλέπας 12 Μασταμπάς, Ηράκλειο Κρήτης 713 05, Ελλάδα

Your message has been sent. Thank you!